Cafespelen Vlaeminck bvba is een familiebedrijf dat door de jaren heen is uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de Belgische automaten-branche. Cafespelen Vlaeminck werd in de jaren '60 gesticht door André Vlaeminck (vader van Marnix en grootvader van Tim). In 1973 werd de BVBA VLAEMINCK opgericht. Na het overlijden van Marnix Vlaeminck in 1989 in een auto-ongeluk, werd de zaak verder gezet met als zaakvoerder Marleen Verheuen (vrouw van Marnix) en onder impuls van Jan VERHEUEN (schoonbroer van Marnix). In 2001 vervoegde Tim VLAEMINCK de firma.

Cafespelen Vlaeminck is gespecialiseerd in het plaatsen op % van Pools - Touchscreens - Biljarts - Videogames - Flippers - Kickers - Airhockey's - Darts - Boxers. Verhuur en verkoop behoren eveneens tot de activiteiten.

Door een jarenlange ervaring en kennis kunnen wij steeds de beste en meest rendabele toestellen aanbieden.

Een snelle en perfecte service is onze prioriteit. Is er een defect aan een toestel, dan zijn wij 7 dagen op 7 telefonisch bereikbaar.

Heeft u interesse in het plaatsen van toestellen in uw uitbating, dan kan u ons vrijblijvend contacteren, zodat we samen met u alle mogelijkheden kunnen bespreken.

Vooraleer over te gaan tot de levering komen we ter plaatse om de situatie te bekijken en in overleg met de café-uitbater de beste opstelling voor de spelen uit te zoeken. Zeker voor nieuwe inrichtingen en verbouwingen is dit belangrijk, zodat er bij de inrichtings- en electriciteitswerken rekening kan worden gehouden met de nodige voorzieningen voor het eventueel later plaatsen van spelen.

Wij beschikken tevens permanent over een voorraad aan toestellen voor particulieren die nog in uitstekende staat verkeren, maar niet meer in cafés geplaatst worden, en die we u aan zeer interessante prijzen kunnen aanbieden.